Laravel
Quantове Поле (випуск 4/2023), Соняшник Тернопільська обл.

Продовжуємо ділитися результатами роботи наших продуктів протягом вегетації культур.

Виробничі посіви соняшнику в господарстві на Тернопільщині, які в цьому році вперше використали рідкі стартові добрива Квантум Діафан ACTion 5-20-5 за технологією In-Furrow з додаванням 0,5 л/га Квантум Бор Актив та 0,5 л/га Квантум Хелат Цинку 117 EDTA.

В цьому році погодні умови затримали строки посіву, тому багато аграріїв стикнулися з проблемою не стиглого ґрунту у цей період, і, як результат, переущільнення ґрунту та строкатість посівів.

Для забезпечення рослину вологою і поживними речовинами з ґрунту потрібен активний розвиток кореневої системи. Тому стартове живлення надає таке необхідне та доступне живлення на початкових стадіях росту. Це робить кореневу систему більш розвиненою та сильною та дає змогу на наступних етапах вегетації переходити до живлення доступних форм елементів у нижчих шарах ґрунту.

У відео можете побачити, як ущільнений ґрунт поля  впливає на розвиток кореневої системи за відсутності доступних форм елементів живлення начальних фазах розвитку. Як розвивається коренева система, а відповідно і рослина, коли отримує необхідне та вчасне живлення.

2023-07-14